Termeni si conditii

 1. Termeni si conditii de utilizare website www.dndholiday.com  

Termenii si conditiile de utilizare ale website-ului www.dndholiday.com, detinut si administrat de catre SC TRIPSTER TRAVELS SRL, se aplica tuturor utilizatorilor, de aceea, va rugam sa cititi cu atentie, inainte de accesarea site-ului. Accesarea site-ul nostru presupune acceptarea in totalitate a acestora de catre dumneavoastra. Poate fi accesat sau utilizat gratuit, avand ca scop general informarea utilizatorului usor si rapid.

DND Holiday isi rezerva dreptul de a face modificari de continut, ale formatului paginii sau orice alte actualizari ale acestor termeni si conditii, fara a fi limitat si fara a notifica in prealabil. De asemenea, DND Holiday nu se face responsabila pentru eventuale neconcordante aparute intre informatiile afisate pe site si cele primite in agentie. Prioritate vor avea intotdeauna informatiile furnizate in agentie.    

DND Holiday poate corecta eventualele omisiuni sau erori in cel mai scurt timp, de indata ce acestea i-au fost aduse la cunostinta. Prin urmare, utilizatorii site-ului sunt rugati sa citeasca termenii si conditiile de fiecare data cand se acceseaza site-ul. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea utilizatorului cu privire la modificarile survenite.

DND Holiday are dreptul de a solicita sanctiuni impotriva oricarui utilizator sau terta persoana a caror actiuni sunt de natura sa puna in pericol sub orice forma site-ul www.dndholiday.com sau sa-i afecteze securitatea si/sau credibilitatea.

Solicitarile cu privire la republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate agentiei la adresa hi@dndholiday.com.

Acest site poate contine si link-uri catre diverse site-uri, de aceea, atunci cand le veti accesa, va aflati in afara site-ul nostru si veti avea obligativitatea de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri.

 1. Drepturile utilizatorului www.dndholiday.com  

Fiecare utilizator are dreptul sa acceseze site-ul www.dndholiday.com pe monitorul unui calculator sau telefon mobil, sa tipareasca diferite parti ale continutului acestuia, doar in scop personal. Continutul site-ului este proprietatea TRIPSTER TRAVELS SRL si nu poate fi utilizat sau preluat decat cu acordul societatii.

Utilizatorul www.dndholiday.com nu are dreptul sa foloseasca continutul site-ului in forma existenta sau modificata in scop comercial.

Utilizatorul www.dndholiday.com nu are dreptul sa creeze baze de date prin descarcarea in format electronic a continutului.

Utilizatorul www.dndholiday.com nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile pot fi realizate doar conform termenilor de utilizare.

 1. Obligatiile utilizatorului www.dndholiday.com

Utilizatorii sunt rugati sa respecte cu strictete urmatoarele:

 • sa detina capacitate legala (varsta minima de 18 ani) de a initia actiuni juridice;
 • sa aiba responsabilitate financiara pentru tranzactiile efectuate in contul si in numele propriu;
 • sa garanteze veridicitatea datelor furnizate atat in nume propriu, cat si pentru membrii familiei;
 • sa nu se utilizeze site-ul in scopuri speculative prin generarea unor rezervari false in scop fraudulos;
 • sa nu transmita materiale politice, rasiste sau alte materiale ce contravin legii;
 • au obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.
 1. Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii sau pachete turistice www.dndholiday.com

Orice rezervare procesata pe site va reprezenta intentia dvs. de a achizitiona un anumit serviciu sau produs turistic. Daca rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata de catre un consultant si confirmata cu dvs. telefonic, dupa care veti primi si mailul de confirmare si va intra in vigoare Contractul cu Clientul pentru semnare in vederea emiterii facturii fiscale. Dupa efectuarea platii in integralitate, un consultant va transmite documentele de calatorie.

Serviciile afisate pe site pot fi rezervate cu confirmare imediata sau la cerere, in functie de disponibilitatea partenerului/furnizorului (hotelieri, operatori transport aerian sau terestru). Termenii si conditiile acestuia se vor aplica aditional celor existenti pe site, deoarece pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, modificari ale rezervarilor cu restituire de bani (doar daca este cazul), anulari sau diferite obligatii. De exemplu, unele hoteluri pot percepe diferite taxe locale sau de statiune, iar unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. In niciuna din aceste situatii DND Holiday nu este responsabila pentru costuri ce pot sa apara pe parcurs, ce sunt independent de vointa acestuia.

Pe masura ce navigati pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Acestea se calculeaza in baza pretului standard si sunt valabile in limita locurilor disponibile. Luand in considerare cele spuse anterior, va rugam sa cititi cu atentie acesti termini si/sau sa contactati agentia pentru mai multe informatii daca aveti neclaritati.

Atentie insa intre momentul efectuarii cererii de rezervare pe site sau telefonic si momentul achitarii serviciului sau pachetului turistic si vizualizarea platii in contul agentiei, poate atrage modificari de tarife sau indisponibilitate. Tariful blocat poate fi limitat si impune o plata imediata. In oricare din aceste situatii, consultatul agentiei va informa clientul si ii va comunica urmatorul tarif al respectivului serviciu sau pachet turistic sau eventuale alternative.

 1. Modificari/Anulari

In cazul in care se doreste modificarea sau anularea serviciului/pachetului turistic rezervat sau achizitionat trebuie sa contactati agentia pentru a va face intentia cunoscuta. In functie de termenii si conditiile partenerului/fiecarui partener, consultantul agentiei revine catre dumneavoastra pentru a va informa cu privire la ce criterii trebuiesc respectate pentru aceste actiuni.

DND Holiday nu va inainta solicitarea dumneavoastra de modificare/anulare furnizorului inainte de a primi cererea dumneavoastra ferma in scris.

Daca exista o modificare a unei rezervari (care poate include schimbare de nume, restituire avans/cota parte sau anulari, insa fara a se limita), DND Holiday isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costuri administrative ce pot rezulta din aceasta actiune, taxe ce difera fata de cele impuse de catre furnizor.

 1. Plata

Modalitatile de plata acceptate de catre agentie vor fi doar cele prezentate aici si nu se accepta sub nicio forma abatere de la acestea. De exemplu, agentia nu isi asuma nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise de client prin curierat.

In functie de tipul de oferta, momentul procesarii rezervarii sau de termenii si conditiile impuse de hotelier, plata serviciului sau pachetului turistic achizitionat va fi efectuata partial sau integral la semnarea contractului. Plata urmand a fi efectuata in contul agentiei DND Holiday, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.

DND Holiday sau furnizorul nu isi asuma nicio obligatie de a emite documetele de calatorie, voucherul sau biletele in cazul in care plata nu a fost efectuata integral de catre client. In orice situatie, clientul este unicul responsabil pentru achitarea sumelor aferente serviciului sau pachetului turistic comandat.

Plata prin transfer bancar – daca se alege aceasta optiune de plata veti primi prin email (sau in cadrul punctului de lucru daca nu se achita in acel moment) o copie a facturii fiscale, in baza careia puteti efectua plata prin prezenta la orice sucursala a unei banci avand asupra dumneavoastra factura. Dupa efectuarea platii este obligatoriu a se trimite pe mail dovada scanata pentru a putea transforma rezervarea in una ferma. Daca in decurs de cel mult 48 de ore din momentul primirii facturii fiscale de la consultantul agentiei, clientul nu face dovada platii, termenul este depasit, iar sistemul va anula automat rezervarea si nu se va mai garanta obtinerea aceluiasi tarif sau disponibilitatea. Dupa primirea dovezii platii si validarea acesteia de catre departamentul de contabilitate, clientul poate primi documentele de calatorie pe adresa de mail furnizata.

Plata cash/numerar – aceasta optiune de plata poate fi recomandata clientului care nu detine un card VISA sau MASTERCARD sau daca bineinteles doreste achitarea sumei cash in punctul de lucru al agentiei, fiind o metoda sigura si accesibila. Plata cash se va face in LEI la cursul BNR din ziua platii + 2% coeficient de risc valutar.

Plata card in agentie – in situatia in care doriti sa utilizati cardul bancar in sistem online se poate achita prin debitare la POS-ul din agentie.

Plata prin tichete de vacanta/vouchere de vacanta (Romania) – clientul poate primi din partea angajatorului tichete de vacanta platite integral de acesta, fiind valabile doar pentru petrecerea vacantelor in Romania. Aceste tichete sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acestora.

Plata in rate fara dobanda – in curand.

Plata cu cardul de debit/credit – in curand.

 1. Clauze de neraspundere

Site-ul www.dndholiday.com este cu continut informativ si nu isi asuma nicio raspundere cu privire la exactitatea si corectitudinea informatiilor, avand in vedere ca acestea pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul procesarii rezervarii.

De asemenea, nu garantam in nici un fel realitatea, actualitatea sau integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori ce pot aparea intre continutul site-ului si informatiile reale la un moment dat, nu implica nicio raspundere de orice natura pentru DND Holiday.

DND Holiday actioneaza si ca agent pentru terti furnizori: hoteluri, companiile aeriene, agentiile de inchiriat masini sau orice alt furnizor de serviciu turistic.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Reprezinta date cu caracter personal orice informatie in legatura cu o persoana fizica indentificata direct sau indirect, in mod particular sau cu referire la un element de identificare, cum ar fi: nume, prenume, CNP, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de domiciliu si/sau corespondenta, ocupatie, in mediu online sau offline, prin elemente specifice propriei identitati fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Printre informatiile ce nu pot fi asociate cu identitatea clientului si nu sunt date cu caracter personal amintim numarul de vizualizari ale unei/unor oferte si alte date statistice.

De regula, se pot consulta ofertele noastre fara divulgarea datelor cu caracter personal. Insa, crearea unui cont de utilizator pe website-ul nostru www.dndholiday.com in baza formularului de contact online sau abonarea la newsletter implica dezvaluirea de date cu caracter personal.

Site-ul www.dndholiday.com poate contine link-uri de acces catre alte site-uri, ale caror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale DND Holiday, de aceea, va rugam sa aveti in vedere sa consultati politicile privind protectia datelor cu caracter personal ale acelor site-uri, deoarece DND Holiday nu isi asuma responsabilitatea cu privire la informatiile trimise sau colectate de acesti terti.

Colectam datele cu caracter personal direct de la persoane avizate, insa, daca datele dumneavoastra personale ne-au fost furnizate de catre terta persoana sau au ajuns la noi dintr-o eroare, va rugam sa ne contactati.

Noua lege a UE privind protectia datelor cu caracter personal – GDPR a intrat in vigoare din 25.05.2016 si a devenit aplicabila in toate tarile UE dupa 2 ani, incepand cu 25.05.2018, reprezentand cea mai mare schimbare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal din ultimii 20 de ani.

Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este foarte importanta pentru noi, motiv pentru care acordam o atentie deosebita protejarii vietii private, astfel incat prelucrarea acestora va fi realizata intotdeauna in conformitate cu prevederile GDPR, precum si drepturile de care beneficiati cu privire la modul in care in care informatiile dvs. sunt prelucrate de catre DND Holiday.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune asupra acestora, cu sau fara utilizarea de mijloace autorizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, utilizarea, divulgarea prin transmitere sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Operatorul de date cu caracter personal, in cazul de fata este reprezentat de catre DND Holiday, care se obliga sa respecte toate principiile de protectie a datelor cu caracter personal prevazute de GDPR, pentru a se asigura ca toate acestea sunt:

 • prelucrate in mod legal, corect, adecvat si transparent;
 • colectate in scopuri legitime, explicite si specifice;
 • pastrate intr-o forma care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decat este necesar in raport cu scopul prelucrarii;
 • procesate in conformitate cu drepturile persoanei vizate, intr-un mod care sa asigure o securitate adecvata a prelucrarii, astfel incat datele sa fie integre, confidentiale si disponibile.

Temeiul si scopul prelucrarii datelor cu caracter personal:

 • in scopul incheierii si executarii contractelor de prestari servicii si/sau pentru prodesele de asigurari (medicala si/sau storno);
 • in scopul indeplinirii unor obligatii legale, obligatii impuse de catre autoritatile fiscale in legatura cu facturarea si raportarea catre autoritatile fiscale;
 • in scop de marketing, in vederea transmiterii de mesaje de marketing, oferte, campanii, invitatii la diverse evenimente, etc.

Divulgarea datelor cu caracter personal catre terti

Datele cu caracter personal prelucrate de catre DND Holiday vor putea fi divulgate si/sau transferate catre terti doar daca avem consimtamantul dumneavoastra expres pentru a proceda in acest sens, cu exceptia situatiilor in care exista o obligatie legala sau contractuala pentru DND Holiday de a proceda asa.

De exemplu, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil ca in anumite circumstante sa avem obligatia de a divulga datele dumneavoastra cu caracter personal partenerilor si/sau altor terti furnizori de servicii ai DND Holiday.

Perioada stocarii datelor

DND Holiday poate pastra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, in conformitate cu scopurile indicate anterior. Se pastreaza datele dumneavoastra numai pentru perioada necesara in vederea atingerii scopului pentru care detinem datele, pentru a satisfice nevoile dumneavoastra sau pentru a ne indeplini obligatiile impuse de lege, in special datele necesare incheierii contractelor de asigurare. Pentru a cunoaste durata de timp cat vor fi pastrate datele dumneavoastra, folosim urmatoarele criterii:

 • atunci cand achizitionati produse si servicii pastram datele dumneavoastra personale pe durata relatiei noastre contractuale, precum si pentru un termen ulterior in situatia in care exista o obligatie legala de pastrare pentru DND Holiday;
 • in cazul in care participati la o oferta promotionala, suntem nevoiti sa le pastram pe durata acesteia;
 • in cazul in care suntem contactati pentru diverse intrebari sau nelamuriri, pastram datele dumneavoastra pe durata necesara procesarii intrebarilor dumneavoastra;
 • in cazul in care v-ati oferit consimtamantul pentru marketing, vom pastra datele dumneavoastra pana cand va retrageti consimtamantul si ne solicitati sa le stergem;
 • in cazul in care modulele cookie sunt stocate pe computer, le vom pastra atata timp cat este necesar pentru ca acestea sa isi atinga scopurile si/sau pentru o perioada definite in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale.

In conformitate cu GDPR, utilizatorii site-ului www.dndholiday.com isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul UE 2016/679, dupa cum urmeaza:

 • dreptul de a accesa datele si de a primi informatii despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere rectificarea sau completarea informatiilor;
 • dreptul de a solicita stergerea sau restrictionarea acestora;
 • dreptul de a solicita datele intr-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor sau de a-si retrage consimtamantul;
 • dreptul la opozitie in scop de marketing;
 • dreptul de a apela catre o autoritate competenta de supraveghere.

Va puteti exercita oricare dintre aceste drepturi in ceea ce privesc datele dumneavoastra personale pe care DND Holiday le prelucreaza prin adresarea unei simple cereri catre hi@dndholiday.com. Intr-o astfel de situatie, este foarte probabil sa va solicitam o dovada a identitatii dumneavoastra.

In functie de context, este posibil sa ne aflam in situatia unei necesitati absolute de a oferi informatii la un nivel mai inalt, atat global, cat si intern sau extern, partenerilor nostri si celor cu care facem transfer de date cu respectarea GDPR, in virtutea asigurarii oferirii unor servicii cat mai profesionale cu putinta.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca prezenta politica poate face obiectul unor modificari periodice de continut, prin actualizarea site-ului www.dndholiday.com.

Daca aveti intrebari sau preocupari cu privire la modul in care tratam si folosim datele dumneavoastra cu caracter personal si/sau doriti s ava exercitati oricare dintre drepturile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati telefonic si/sau pe email.