schimba-datele-title

Oferte

descrierea-hotelului



Informatii
HOTEL TOMIS este situat intr-o oaza de verdeata si se afla la 500 m de plajele cu nisip fin ale Statiunii Neptun. Acesta are 93 camere duble si 3 apartamente.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Cadrul natural de care se bucura statiunea Neptun: Marea Neagra, avand o plaja lata cu nisip fin, padurea Comorova cu vegetatie abundenta, Lacul Neptun, parcul de distractii Paradis Land, spatiile verzi generoase din jurul hotelurilor recomanda aceasta statiune pentru cei ce vor sa se bucure de natura si liniste.
Linistea oferita de spatiul verde din jurul hotelului invinge agitatia din centrul statiunii. Avantajul hotelului este pozitionarea centrala la cateva minute de plaja din Neptun, de terase, restaurante, cluburi si spatii de agrement.
Detine parcare in limita locurilor disponibile, camera de bagaje, seif la receptie, fier de calcat, internet, transmitere de corespondenta prin fax etc.

Servicii masa
MASA: restaurant propriu pentru mic dejun;
Mic dejun - bufet suedez - pentru un numar de peste 25 persoane;
Pranzul - se poate lua sub forma de fisa de cont pe terasa direct la plaja sau la Restaurant Apollo din cadrul Complexului hotelier Apollo Neptun unde se poate servi si cina.
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 - 11.99 ANI (INCLUD DOAR MIC DEJUN).

Dotari camere
Camerele Superior sunt renovate complet si dispun de parchet laminat, saltele noi, LED TV cu canale HD, aer conditionat, baile au cadita si uscatoare de par. Camerele de la etaj au balcon
Apartamentele sunt in numar de trei si cate unul pe fiecare etaj. Apartamentul este format dintr-o incapere cu pat matrimonial si una cu o canapea extensibila. Baia este cu cabina de dus. Apartamentele nu au balcon.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:- maxim 2 copii in camera dubla;
- copiii 0 - 1.99 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar;
- 1 copil: 2 - 10.99 ani achita - 40 lei/ zi;
- 1 copil peste 11 ani, copilul achita patul suplimentar 99 lei/ zi;
- 2 copii: 2 - 17.99 ani, primul copil achita 40 lei/ zi, iar pentru al 2-lea copil se achita patul suplimentar 99 lei/ zi;
Facilitati hotel

Facilitati camere

CAMERE: Mobilier nou, baie proprie cu dus, internet Wi-Fi, minibar, aer conditionat si televizor LCD. Apartamentele au in dotare si o canapea extensibila. Camerele de la etaj au balcon. Camerele sunt pentru nefumatori, este permis fumatul doar pe balcon.

Facilitati

Aer conditionat
Parcare
Restaurant

Localizare

 
 

other-hotels-in-destination

Proton

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 367.5 Lei/pers

Proton K3

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 431.5 Lei/pers

26 % Early Booking
Terra

Terra

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 812.5 Lei/pers