Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

descrierea-hotelului



Facilitati hotel

Hotelul detine 4 restaurante, 3 piscine exterioare, o piscina pentru copii si 2 tobogane. Programele de animatie includ jocuri la piscina, aerobic, gimnastica acvatica, water polo, volei pe plaja, competitii si programe artistice in cursul serii. Hotelul este format dintr-o cladire principala si un complex de bungalow-uri cu un etaj. Programele de animatie includ jocuri la piscina, aerobic, gimnastica acvatica, water polo, volei pe plaja, competitii si programe artistice in cursul serii. Hotelul dispune de plaja cu nisip, sezlongurile si umbrelele find gratuite.  

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu baie cu dus, feon (in camera, gratuit), minibar (contra cost), seif (gratuit), aer conditionat individual, TV prin satelit, telefon, balcon (nu la toate camerile), pardoseala – gresie, room service (contra cost), curatenie in camera – zilnic, schimbarea lenjeriei – zilnic (la cerere).

Localizare

Hotelul Panorama Bungalows Hurghada este amplasat la 21 km de aeroportul din Hurghada, la 8 km de centrul orasului vechi, pe malul marii. Hotelul a fost construit in anul 2007 si renovat in anul 2011.

• Sejururi externe plecari 2022: 10% avans la inscriere; Restul de 90% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Localizare

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Fii primul care scrie o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

other-hotels-in-destination

El Karma Aqua Beach Resort (ex. Nubia Aqua Beach)

Hurghada Town, Hurghada, Egipt

de la 521.5 /pers

Rixos Premium Magawish

Hurghada Town, Hurghada, Egipt

de la 2193 /pers

9 % Early Booking
Desert Rose

Desert Rose

Hurghada Town, Hurghada, Egipt

de la 712 /pers