Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

descrierea-hotelului



 www.cengerbeachresort.com

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Kizilot, la 20 km de Side si la 90 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 266 de camere.
Standard Rooms (un dormitor, o baie, max 3 pax), Family Rooms with bunk bed (un dormitor cu pat double si paturi supraetajate, o baie, max. 3-4 pax), Economy Rooms (un dormitor, o baie, fara balcon, max. 2 pax).
Hotelul are 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati.
Toate camerele au baie cu cada si dus, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (alimentat la sosire cu bauturi nealcoolice), seif (contra cost), podea cu parchet, TV satelit si canale cu muzica, balcon.

SERVICII:
All inclusive – tip bufet micul dejun, micul dejun tarziu, pranz si cina, gustari dupa amiaza cu dulciuri, cafea si ceai, gustari tarzii, bauturi locale alcoolice si nealcoolice intre orele 10:00 – 24:00, restaurante A‘ la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, restaurant cu gustari pe plaja intre orele 10:00 – 17:00, inghetata intre anumite ore.
Nu sunt incluse in concept: bauturi alcoolice de import, vinuri internationale si vinuri speciale, room service, sucuri naturale de fructe, cafea turceasca, bauturile de la Disco Club, room service.

FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A‘la Carte, baruri, bar pe plaja, discoteca.
Contra cost: asistenta medicala, babysitting, spalatorie si curatatorie, coafor, magazine, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, rent a car.

PLAJA:
Plaja este privata, cu pietris si nisip. Sezlonguri si umbrele gratuite. Prosoape de plaja cu garantie. Se poate accesa printr-un tunel pe sub strada.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, tobogane cu apa, teren de tenis, volei pe plaja, centru fitness, baie turceasca, sauna.
Contra cost: masaj, centru SPA, sporturi nautice, nocturna teren tenis, echipament pentru tenis, bowling, camera cu jocuri.
Programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 4 – 12 ani, mini disco in timpul serii.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Localizare

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Fii primul care scrie o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

other-hotels-in-destination

Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 862 /pers

CRYSTAL ADMIRAL RESORT

Side, Antalya, Turcia

de la 749 /pers

18 % Early Booking
Alba Resort

Alba Resort

Side, Antalya, Turcia

de la 965 /pers