Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

descrierea-hotelului



Descriere HOTEL IKAROS BEACH LUXURY RESORT:
Un resort elegant cu un centru spa de marca si o amplasare de invidiat in apropierea statiunii Malia, pe o plaja de nisip. Ideal atat pentru familiile cu copii cat si pentru o vacanta romantica si relaxanta.
Tip masa: demipensiune si optional mic dejun sau all inclusive.
Localizare HOTEL IKAROS BEACH LUXURY RESORT:
Hotelul este situat in apropierea statiunii Malia, pe o plaja de nisip, fiind dispus in amfiteatru pe un mic deal oferind o vedere spectaculoasa spre Marea Egee, la 30 km de Agios Nikolaos si 35 km de Heraklion.
Plaja:
HOTEL IKAROS BEACH LUXURY RESORT  este localizat pe o frumoasa plaja privata de nisip, amenajata cu sezlonguri si umbrele gratuite pentru oaspetii hotelului.
Dotari camere:
La HOTEL IKAROS BEACH LUXURY RESORT camerele standard sunt localizate in cladirea principala si au in medie 23 m2 si pot fi cazate maxim 3 persoane. Toate sunt dotate cu baie cu uscator de par, mini frigider, seif, televizor LCD, telefon, acces internet Wi-Fi, facilitati pentru pregatirea cafelei, aer conditionat, balcon/terasa, acces internet WiFi gratuit. Bungalourile deluxe au in medie 33 m2 si sunt alcatuite dintr-un dormitor si un mini living (nu sunt despartite prin usa). Bungalourile au aceleasi dotari ca si camerele standard dar capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii. Camerele family cu vedere la gradina au aprox. 48 m2 si sunt formate dintr-un spatiu deschis cu o zona de dormit si una de zi. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii. Camerele family cu vedere la mare au in medie 48 m2 si sunt compuse din 2 dormitoare separate cu usa si o baie.
Facilitiati HOTEL IKAROS BEACH LUXURY RESORT:
Restaurante si baruri: restaurant principal (bufet) pentru mic dejun, pranz si cina, AYERI un restaurant a la carte cu specific mediteranean, Ouzeri/Kafenio pentru pranz si cina, Sunset un restaurant asiatic a la carte (restaurant in aer liber deschis din mai pana in septembrie, in functie de vreme) snack bar, 3 baruri.
Sport si recreere: 4 piscine, 16 piscine private pentru bungalouri, centru spa AURA cu club wellness si centru fitness by ANNE SEMONIN - Paris, jacuzzi, piscina interioara incalzita, terenuri de tenis, volei pe plaja, sporturi acvatice, amfiteatru pentru evenimente speciale, acces internet WiFi gratuit.
Facilitati pentru copii: 2 piscine, loc de joaca, echipa de animatie.
Clasificare agentie:  5*lux
Web site: www.ikarosbeach.gr

• 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Localizare

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Fii primul care scrie o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

other-hotels-in-destination

Dessole Malia Beach

Mallia, Creta-Heraklion, Grecia

de la 719.5 /pers

CRETA VERANO

Mallia, Creta-Heraklion, Grecia

de la 378.5 /pers

5 % Early Booking
SOLIMAR RUBY

SOLIMAR RUBY

Mallia, Creta-Heraklion, Grecia

de la 677.5 /pers