Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

descrierea-hotelului



 

Construit in 2003, cu o suprafata totala de 6.000 mp, hotelul dispune de 112 camere repartizate astfel: • 92 camere standard (capacitate maxima 3 pers.); • 1 camera pentru persoane cu dizabilitati; ● 6 camere family duplex ( 2 dormitoare cu scara interioara, capacitate maxima 4 pers.) ● 14 camere family ( capacitate maxima 4 persoane) in localitatea Kiris,   Localizare: la 350 m de plaja si la 65 km de aeroportul Antalya. Hotelul se afla situat in localitatea Kiris.   Dotari camera: telefon, TV satelit, minibar (doar apa), aer conditionat (functioneaza dupa un anumit program), seif, baie, uscator de par, balcon. Alte informatii: asternuturile se schimba o data la doua zile, prosoapele se schimba zilnic.   Facilitati hotel: restaurant principal,  lobby bar, piscina exterioara pentru adulti si copii cu tobogan, sezlonguri si umbrele la piscina, animatie, tenis de masa, sala de fitness, darts, parcare, Wi- Fi in lobby. Servicii cu plata: room service, seif, coafor, doctor, spalatorie, doctor, baby sitter, sauna, baie turceasca, masaje.   Plaja: cu nisip si pietricele.   Alte informatii: -   nu este bar pe plaja -  nu sunt incluse in conceptul de ALL INCLUSIVE: bauturile importate, sampania, bauturile imbuteliate, sucurile naturale de  fructe; - animalele de companie nu sunt permise; - in restaurante tinuta este obligatorie; - in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica.     Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Localizare

Hotelul Akka Claros 4* situat in golful Kiris, se afla la aproximativ 150 m de plaja si se bucura de un spctaculos peisaj.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 113 camere; 90 camere Standard, 1 camera pentru persoane cu handicap, 6 camere Duplex şi 16 camere Suite. Fiecare camera este decorata cu gust intr-un mod relaxat si modern. Toate camerele dispun de aer conditionat, balcon, grup sanitar propriu, seif, mini-bar (doar cu apa), uscator de par, TV prin satelit, telefon.

Activitati sportive

Oaspetii se pot bucura de facilitati ca: fitness, tenis de masa, jocuri de biliard, tenis de masa, gimnastica in apa, waterball, nopti de muzica live. Posibilitatea de a organiza sporturi nautice.

Facilitati hotel

Hotelul Akka Claros dispune de restaurtant, bar, snack bar, sala de conferinta, centru spa, jacuzzi, salon de infrumusetare, sauna, fitness, piscina exterioara, piscina pentru copii, animatie, mini club pentru copii, topogane.

Facilitati

Aer conditionat
Bar
Fitness
Gimnastica
Lift
Miniclub
Piscina exterioara
Piscina interioara
Plaja privata
Restaurant
Restaurant a la carte
Seif
Sezlonguri si umbrele
Spa-welness
Telefon
Wi-Fi

Localizare

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Fii primul care scrie o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!